Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

28 March 2011

GEGAR BLOGGER BARU !

join lg segmen Abg Ben..
*
coz dia ckp sape2 blogger y kurg dr 500 followers blh join..
blog CK ni mmg lyk sesgt la nk join coz xsmpai pun 50 followers pun lg.


kenapa sy pilih gmbr ni??
*
sy suke netbook abg ben y kaler biru tu..
comey kn2..hahaha..
ok x jwpan kpd soklan tu..
kihkihkih..
*
*
knp sy jd blogger??
*
mula2 terbit rsa nk buat blog sndiri ni sbnrnye dr diri sndiri..
dulu suke m'yusahkn kekwn dgr mslh CK..
time tu kwn je y ada utk luahkn perasaan..
lps tu..
bila fikir2 blk kesian lak kt kekwn kna tanggung mslh CK..
sblom buat blog sndiri,selalu jengguk blog sesape je..
msa tu,mula la t'fikir n t'detik nk register jd seorg blogger..
maklum la,kekwn bknnye selalu ada msa utk CK..
so kna cr altenatif lain la..
so far,Alhamdulliah..
dgn adanye blog Ceritera Cahaya Qaseh ni,
CK mula dh dpt cra utk kongsikan suka duka kite dgn kwn2 
meskipun kami saling xmngenali..
CK xm'hrapkn blogger lain follow atau komen setiap entri y CK post..
cukup la diorg gmbira bila blogwalking kt sini..
hihihi..

blog y wajib CK singgah tiap2 hr adalah:-
*
*
*

-SyaZiah2105-

16 comments:

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Izamir Ridzwan said...

salam.. datang dari blog BA..

Jemput ke blog saya

www.izamirridzwan.com

Pembawa_Wacana said...

Salam kenalan dari blog Bro ben.... Teruskan usaha ok...:)

slumberznanie said...

maii dr blog abg ben..ngeeeee salam pekenalan..

lenloy said...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgahh!! (◕‿◕✿)
dari segmen gegar blogger baru
of course dari abg ben!!♥

kalo kita berblogging dgn hati yang ikhlas dan sentiasa memikirkan apa yang perlu untuk masa hadapan kita akan berjaya..usaha lebih dan bak kata abg ben " idea ada dimana2 cuma kita kena kreatif jer.."

salam kenal dari mommy weiyda
keep it up blogging ya!!‎
(◕‿◕✿)


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

cEmpAkA BirU said...

salam singgah...

Penat berjalan-jalan seharian

Jom sama-sama memajukan diri dalam dunia blogger

=)

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

fashah84 said...

salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

blackrosehunter said...

salam perkenalan...
gegar cni!!


Blackrose's latest entry: GEGAR BLOGGER BARU

fahmie firas said...

done following you..
same2 kita beusaha untuk jadi blogger yang berjaya..

diyana said...

singgah dari blog abg ben !! ^^ suka3..

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

pRiNCe said...

sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?