Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

01 March 2011

Gaji + Durian Runtuh

bln lps keje utk 28 hr je.biasa la bln Febuari..29hr pun 4thn sekali je..hihihi..so gaji pun dpt awal la ckit..berapa gaji CK???hahaha..tu rahsia..cukup la utk wat mkn,byr fasiliti lain n simpan ckit2..simpan wat pe??ofkos la simpan utk kawen msa depan..byk nk guna duit utk msa dpn..my DBL pun dh mula mtk nk p medical check up tu..huhuhu..tp pe y xsangka,CK dpt durian runtuh hr ni..xsangka tul ada org nk bg duit to me...xpe la ckit pun janji lps utk mkn sbln..hahaha..kalo blh,bln dpn bg la lg ye..skrg ni pun tgh list semua benda y nk kna byr..DBL, astro, berukband, hutang..mcm air lak duit ni m'galir..bln ni xtau la blh shopping ke x tp brg2 kperluan diri tu mesti doh kena beli jugak wlau apa pun t'jadi sbb dh byk y abis..

ni la duit gaji CK.separuh je tu..hihi..pasni bila dh byr itu ini,dh xde..

-SyaZiah 2105-

2 comments:

Princess Nur said...

wow..dah ada blog..cantik plak tu..congrats ye, keep it up! ^_^

Cahaya Qaseh said...

hihihi.mekasih kak..sy masih sdg m'cuba b'jinak2 diri dlm bidang ni..best tgk blog org,t'ingin nk ada blog sndiri..hihihi..