Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

22 March 2011

Dunia Sekarang...

mula2,CK nk mtk maaf mne2 y akan t'rsa..ni pun CK 3,4x fikir nk post ke x entri ni coz CK takut korg akan fkr,mcm la CK ni perfect sgt tp CK bkn saje2 nk buat entri ni bahkan ia cuma utk ingtan diri sndri gak..

citernye cmni..pg td CK p opis MARA coz ada hal kt sna..otw nk blk tu,CK lalu ikut satu kolej ni *uurmm nk mention ke kolej apa??*xyah la kn..hihihi..CK ni naik motor je..smbil naik motor usya2 la org kt tepi2 jln tu..mata CK ni npk la 2org budak ppuan ni tgh b'jln nk p kolej..y sorg tu sopan je pakai baju kurung ungu *agak2 je sbb xperhati mne budak ppuan tu* 

y sorg lg tu blh buat CK geleng kepala..ish2..mesti korg dh tau kn knp CK blh geleng kepala..orgnye cantik..putih.solic je body dia..bak kata org perfect la..b'kebaya merah,tudung ala2 tudung Ariani maybe saiz S kut coz CK npk singkt je tudung tu..hihi..apa y xkena dgn penampilan dia???uurmmm apa y CK npk,kain y dia pakai,t'belah belah blkg..kalo ckit setakt buku lali tu,CK xt'kejut la tp y ni smpai pangkal peha..*agaknye tukang jahit xcukup benang kut nk jahit kt blkg tu..hahaha*..npk la pehanye y putih gebu tu..huhuhu..pastu time tu,ada pakcik2 MPKB sdgr potong pokok bunga tgh2 jln,CK smpat gak la jeling kt pakcik2 tu,diorg pun geleng kepala..ish3x..

CK bkn nk fikir -ve psal bdk ppuan tu tp bygkan la,dia nk p belajar bkn nk p mkn kt kenduri kawen..pastu kt kolej berapa rmai budak lelaki y akn tgk peha dia tu..lect kt sna xmrh ke student pakai pakaian cmtu ek..msa CK study dulu *politeknik je* selalu ada sportcheck pakaian..xleh nk pakai2 y mjolok mata ni,terus kena saman..maybe kalo negeri lain,ok je pakai cmtu CK pun xnk komen tp ni kt Kelantan..*geleng kepala lg*..huhuhu T_T

adoiii..apa nk jd dgn dunia skrg..CK ni pun bknnye sempurna sgt,ada byk kekurangan..bkn CK xpernah pakai seluar,selalu pakai cuma kalo y kain b'belah2 ni,CK mmg xsuke *bkn pe coz nk naik motor susah kalo kain t'belah..hihihi*..cuma nk pesan kalo b'pakaian tu agak2 la kn..agak pjg entri kali ni kn..hope korg xjemu m'bacanye..hihihi..
daaaaaaaaa!!!!!!!


xsalahkan kalo kite saling ingt-m'ingati..=)
-SyaZiah2105-

2 comments:

axuerha said...

hehe..axue ada jugak kain terbelah tp taklah sampai peha..overrr uuu... lagipun axue akan pakai kain dalam...so, masih kaver..belahan itu bertujuan agak senang melangkah supaya tak tersadung bukan untuk tunjuk betis, peha ka atau apa2 aset lain..

Khaziah Omar said...

@axuerha:tu la pasal..ish2 mmg teruk ar..smpai CK pun rsa malu tgk dia pakai cmtu..