Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

28 April 2011

Kesiannye Belog CK

Assalamualaikum..monim olls..
dh lama xupdate belog ck ni..
maaf la ye,ck agak kebizian*apa punya tatabahasa la ck guna*
cr gambr female tp xde..t'paksa la gak buh gambr male..
sumber:en google..
pg ni br b'peluang utk update belog..
pe2 pun,
ck nk ucapkan timakaseh la y mne masih sudi jenguk n folow belog ck ni..
walaupun entri  y t'akhir 22/4 lps..dh dkt seminggu entri tu xb'gantikn..
hihihi..
btw..hr ni ck ingt nk check in semua belog2 y dh lama ck xjenguk..
nti ck tinggalkn komen ye di entri korg..
y mne ck xconteng tu,mtk maaf la..
kekdg ck lbh suke jd silent followers..
tp percaya la,ck selalu jenguk belog korang ye..
GA, segmen n contest pun dh lama ck xjoin..
byk y dh t'lepas..ni la akibatnye kalo kebizian melanda ck saat ni..
hihihi..
ok la,ck bk p check in kt blog korang ni..
daaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

jari manis::kalo nk ck p komen entri korang,tinggalkn link diruang komen..i'Allah,ck dgn sepantas kilat akn p lawat..hihihi..

-SyaZiah2105-

22 April 2011

Tahniah!!!Anda y ke-100...

salam & selamat malam kpd semua bloggers..

sementara tunggu citer Maharaja Lawak kul10 nanti,CK check in la kt blog ni..
siap aje log in,tgk2 followers dh smpai target..hihihi
sape??

TAHNIAH kpd FASHAH!!!!
anda adalah org y b'tuah itu..
tlg contact CK kt fan page CK..
itu pun kalo anda inginkn reward..hahaha..

-SyaZiah2105-

21 April 2011

Sape Followers ke 100???

selamat pg semua..opsss!!Assalamualaikum..


dh dekat 6bln blog CK ni ada dlm dunia maya..tp CK br aje aktif dlm 2,3 bln ni..dulu create saje tp xtau nk guna cmner..hahaha..lgpun time tu CK xde bakat utk karang mengarang ayat y sempoi n menarik..lps bca blog2 lain,br la CK dpt idea cmner nk buat ayat2 y best tp rsanye skrg xbest lg kut..hahaha..

ekceli followers CK ni dtg dr segmen2 y CK join exspecialy dr segmen abg femes ni..dia la p'yumbang utama followers lain follow blog CK y xseberapa ni..hr tu blog CK pernah di 'review' oleh Expressi Dunia..br aje..tgh panas2 lg..klik aje kt link tu blh la tgk cmner dia komen sal blog CK ni..hihihi..

btw,entri kali ni CK tgh t'nanti2 sape la followers CK y ke 100 tu..skrg dh 96 followers..kalo la bloggers lain,dh beribu riban dh followers dgn usia blog y hampir 6bln tu..hahaha..biasa la,CK ni bknnye aktif sgt coz CK xde idea nk update entri..cuma CK selalu join contest,segmen n GA la..hihihi..

chantek x badge kt atas tu??ck akan adiahkan badge lam btk brooch/keychain/hp charm..t'pulang pd pilihan followers b'tuah tu..gift tu CK akan buat sndiri..hihihi..

so..kite tunggu!!!!!!

jari manis:y dh follow xleh unfollow semula ye semata2 nk jd follower b'tuah...hahaha..=)

-SyaZiah2105- 

18 April 2011

Weekend With My Niece


assalamualaikum..

selamat pg u ollss..dh agak lama CK xupdate blog ni..entri ni sepatutnye dipost 2hr lps..CK bkn xnk update tp mood utk m'conteng tu xtau la ilang ke mana..ke laut agaknye bak kata Apek lam Maharaja Lawak..hahaha..korang rindu ngn entri t'baru dr CK ke??adoii perasan lak CK ni..blog pun ntah pe2 nk blogger lain rindu lak..hahaha..

weekend lps ank sedara CK y duk asrama blk..so lps semua keje setel hr kamis tu CK p la ambik dia kt asrama..2 minggu lps dia blk umah tok y belah ibu dia so last week turn tok belah abah dia lak pulak..and CK la y jd mangsa p ambik dia kt asrama..tp ni bkn m'runggut ok..kalo CK xde keje,CK p ambik..kalo CK letih CK suh dia naik bus je pastu CK p ambik dia kt KB la..

xde pe y menarik cuma hr Jumaat tu,kitorg blk kg coz mlm tu ada wat BBQ ckit2 kt kg..tu pun krn pasukan bola sepak kg CK dpt naib juara (no 2 la tu)..adiah dia duit RM300..diorg decided nk wat BBQ br la satu pulau blh merasa mkn walaupun y main hanya 6 org je..hahaha..mlm tu gak CK blk KB..smpai umah dkt kul12..xsempat nk tgk Maharaja Lawak..ala Astro pasti ada ulangan...cuma xbest la ckit..

hr sabtu lak,ank sedara ajak kuar p mkn pizza.."kakak,maksu xde duit la nk belanja mkn pizza"..hahaha..ekceli bkn guna duit CK pun..ibu dia ada kedai baju kt KB ni so p ambik duit kt kedai aje la..ok deal,kite p mkn pizza..mulanye ingt nk mkn pizza hut tp jauh lak..kalo y kt KB tu xbest coz topping dia buh ckit je..kalo kt PC mmg byk la lauk..so kitorg mkn je kt MFC..ni kedai mkanan segera y br bukak kt kb..

sblom p mkn pizza kitorg p jln2 kt depan istana..ada karnival kt situ..nk ckp byk pun xde guna gak..ekceli CK xde idea dh nk citer..hahaha..so meh lyn gmbr y sempat di snap oleh CK y xseberapa sgt la..maklum la CK ni bknnye potograper peposonal..hahaha..rosak ayat org..

JOM LAYAN..ZAZZZZ!!!!

with meriam batu..
apa kejadahnye aku buat cmtu..
tembak dia!!!
di Kelantan saje ada Bank Pitis..
pintu gerbang y m'jadi trademark Kelantan
ini jugak..
minah bunga..dpn karnival..
tmpat ni la kitorg mkn pizza..
topping BBQ

k'laparan t'lampau..
no komen..
jari manis:cmner??dh puas lyn gmbr2 CK n ank sedara CK??xcukup?(ayat perasan lg)..gmbr lain xlawa la..blur aje..hihihi..hope korg enjoy la bca entri CK y xseberapa ni..ok..daaaaaaaaaaaaa!!!!!!

-SyaZiah2105-

13 April 2011

BEN ASHAARI BICARA KASIH AYAH

http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-kaulah-pelita-hati-ku.html
salam..
t'lebih dahulu sedekahkn Al-Fatihah buat arwah papa..

t'lalu byk kenangan manis b'sama arwah papa..tiap2 org akan ckp y ayah diorg adalah y t'baek..cam tu gak dgn CK..bg CK,ayah CK adalah y t'baek buat CK..kebykan org ppuan akan rapat ngn mak tp tidak bg CK..CK t'lalu rapat ngn arwah papa..

kalo ingtkn semua kenangan y arwah papa tinggalkn tidak 1 pun y CK lupakan..well apa y CK t'haru sgt arwah papa adiahkn CK kasut sekolah..bg korg cam biasnye kn,alah bg kasut sekolah apa brg tp bg CK tu adalah kasut sekolah y t'baek CK pernha terima..biasnye kalo nk beli kasut sekolah,CK akn p jugak..pilih kasut y mne CK b'kenan..tp y ni,arwah papa beli sndiri dan di adiahkn msa befday CK..tp selama mne aje kn kasut tu blh b'tahan..pe2 pun CK hargainye..

kenangan pahit??smpai skrg CK rsa myesal sbb tipu arwah papa..time tu CK nk ikut rombangan IPTA p obersea..iaitu Bandung,Indonesia..tp arwah papa xbg..xtau knp arwah papa xbg p..korg pasti akan fikir CK ni ank derhaka kn tp bila lg CK nk smpai sana..time ni je la..pe2 pun,CK sempat b'terus terang ngn arwah papa psal hal ni sblom arwah meninggal..Alahadulillah,arwah papa maakn CK..

sedih ni..xnk citer pjg2 lg..kang xpasal2 banjir lam bilik CK ni..hihihi..kt sidebar CK ada gmbr arwah papa..tu gmbr last y sempat CK ambik..msa tu penyakit dia dh teruk sgt..Al-Fatihah buat arwah..

jari manis:rindu gelak ketawa arwah papa..:(

-SyaZiah2105-

Hati Ini Sedih

CK xde mood nk update blog ngn entri y best2 coz skrg ni CK ngn sedih..nape dia wat CK cmni..maaf la ye,CK nk jiwang2 ckit diptg hr y moody..mmg CK sedih sgt ni..huhuhu..


2hr lps CK ada jak dia kuar p uptown tp dia xnk..letih katanye..byk keje kt opis..ok fine..CK merajuk la tp xbgtau dia..apa y CK buat,CK xrply pun msg dia lps msg last y CK tnya dia nk kuar ke x..smlm,langsung CK xrply sms dia walaupun dlm hati CK ni nk sgt2 rply sms dia..tp CK xtau dr mne kekuatan y CK dpt smlm dan CK mampu utk tidak m'rply msg2 dr dia..biasanye CK akan kalah tiap kali CK nk buat cmtu..


hr ni,pepg lg dia sms CK..hepinye hati CK ni..CK nk rply ke x??nk ikut kata hati atau ikut kewarasan otak??last2 kata hati memguasai kewarasan otak..so CK rply la..ke'hepi'an CK hnya b'tahan 3sms aje..huhuhu..sadis kn..CK xtau la maybe jwpan CK tu slh dan dia xsuke kut..tp slh ke kalo CK rply cmtu..lbh krg cam kt bwh tu sms kami..


                       DIA:guano xbls msg marin(smlm)?
                       CK:xkn dh rindu
                       DIA:ok la
                       CK:ok je?


dia terus xrply..korg rsa slh ke sms CK tu??bila CK sedari,CK atr msg mtk maaf..dia xlyn..lps beberapa jam,CK call tp dia xjwb pun..kecewa la hati CK ni..ok kali ni CK m'galah lg..CK atr lg sms kt dia..ingt ni la kali t'akhir CK atr..kalo dia xrply gak,CK akan silent mode..huhu..


gara2 dia,dr pg lg CK xmkn..lpr tp perut dh masuk angin..layan choki2 je la..nk mkn xde selera..huhuhu..CK rindu dia..
SO MUCH




jarimanis:walau apa2 pun,rindu pd ALLAH lg besar dr CK rindukn sesama manusia..


-SyaZiah2105-

12 April 2011

Dari DIA Kite Dtg..Kepada DIA Jugak Kite Kembali..

kepenatan melanda CK saat ni..CK br aje blk dr tempat pengebumian sedara t'dekat CK iaitu kazen CK..CK menerima berita ni jam 12tgh mlm td..hr ni pepg lg CK & mami siap2 utk ke rumah arwah..cam biasa la,kesedihan y hnya CK npk di rumah arwah..

CK menolong apa y patut coz tuan umah mmg dh xleh nk uruskan apa2 hal mengenai hal ni..cuma sedara2 t'dekat aje y blh tlg..bila CK tlg2 ni,timbul la keinsafan dlm diri CK..last CK melawat arwah ptg kamis last week..masa tu arwah mmg dh xsedarkan diri..

3,4 hr lps,arwah masuk ICU tp CK xsempat nk p melawat..sedikit t'kilan jugak la..pe2 pun y pergi tetap pergi..fmly arwah agak rapat jugak ngn fmly CK..maklum la arwah papa CK slh seorg Pak sedara y diorg kagumi..CK pun hormatkan sepupu CK tu..

arwah sebenarnye seorg cikgu di Sek Men Ismail Petra,Kota Bharu, Kelantan..sepatutnye arwah dh pencen thn lps tp arwah smbung lg sbg seorg pendidik..

cuma apa y CK blh katakan semoga fmly arwah tabah hadapinye t'utama ank2 arwah..CK pun agak rapat dgn ank2 arwah..CK pernah rsa apa y korg rsa..saat kite kehilangn ayah y sgt kite sygi..CK pun sempat gak m'galirkn air mata..sedih..t'ingt kt arwah papa..huhuhu..

pe2 pun,semoga arwah ditempatkn dikalangan org2 y soleh & diredhai oleh Allah SWT..sama2 la kite doakan utk arwah..

AL-FATIHAH..(Cikgu Che Abd Wahab @ Cikgu Din)

jari manis:kekdg kite perlu ke tmpt2 mcm ni agar kite blh m'isafi diri..

-SyaZiah2105-

11 April 2011

1st CONTEST yaya : CANDID Time..!!

join contest lg..
contest sape??
kelakor je nama blog dia kn..
hahaha
pe2 pun itu xpenting..
apa y penting??
kerjasama
join contest,mne tau kut2 menang..hahaha

banner tuan punya contest..
cuma ada beberapa hr saje lg..
cpt!!!!!
dan CK m'pertaruhkan gmbr ni
*
*
*
*
*
gmbr ni CK ambik msa rayer haji thn lps..
2 budak laki tu ank sedara CK
time ni duk kt kg n nk blk kb dh..
smbil2 duk tnggu bot
CK y xtau nk wat pe,ambik kamera nk xsangka snap gmbr ni
aik pelik kn,CK sndiri xsngka bila CK snap gmbr ni
hahahaha..
pe2 pun
gmbr ni mmg candid y bkn dibuat2 ye..
mekasih sudi baca..

org y jd mangsa CK adalah!!!!

-SyaZiah2105-

Bila Niat Kite Baik

sumber:Google aje..
CK xtau knp smlm awl lg CK rsa ngntuk..ingt nk lyn Mentor 5 smpai abis tp mata ni seolah2 t'gantung b'kampit2 beras..mmg ngantuk giler la..CK pun check in bilik la,tgh nk m'lelapkn mata,CK lupa y CK lom solat Isyak lg..alamak!!!mata ni mmg xleh nk celik dh..nk p ambik wuduk pun rsa sejuk + mls..*hihihi*

apa y CK blh buat bila keadaan cam tu,CK niat je la agar CK blh sedar utk solat Isyak nanti..CK cr hp pun xjumpe utk lock alarm..sumpah!!CK bkn saje nk lengah2kn solat tp mmg smlm keadaan CK darurat sgt2..hihihi..

Alhamdulillah..rsanye Allah masih syg kt CK agar jgn tinggal solat..dlm kul4pg,CK rsa seolah2 ada org y kejutkn CK utk bgn n ingtkn CK y CK lom solat Isyak lg..tp cam biasa la,susah ckit nk bgn bila sedar time best2 tido kn..hasutan SETAN xyah bgtau la..mmg hasut abis2an xbg CK bgn..suh CK tido lg..huhuhu..jahatkn SETAN tu..

CK gagahkn jugak bgn..bila dh ambik wuduk,ok la ckit ngantuk tu..lps solat Isyak di pg hr,CK doa dan ucapkn terima kasih kpd Allah krn bg kekuatan utk CK b'ibadah kpd-Nya..

CK pernah bca 1 entri ni kt blog WMA..pasal tido y m'dpt pahal..korg leh bca sama..BACA KT SINI..

jari manis:kalo ikutkn CK akn solat isyak dulu sblom tido..

-SyaZiah2105-

10 April 2011

''SEGMEN ANDAI AKU SUPERHERO''

    "DONE"

2. Letak gambar kat atas ni dalam entry blog..pastu link kan kat entry ni...
    "DONE"

3. Buat entry pasal kuasa apa yang korang impikan dengan sebab2 dia sekali...panjang dia xde limit...

kuasa??uurmm CK nk kuasa cam fairy tail..bila nk apa2,tunjuk je ngn tongkat y ada star 5segi tu..hahaha..kalo nk duit,hala je tongkat tu kt daun,mesti jadi duit tp rsanye CK xnk simpan duit nti kena rompak..

CK kn fairy tail,nk pe2 hala je la tongkat tu..nk kete Ferrari ke,nk Porche ke..tp wat apa CK nk kete tu sbb ck kn blh p mne2 je..CK blh ada kt mana2 je..hahaha..

kalo sape2 y xde kuasa cam CK,blh la mtk ngn CK ye..

tu je kut y CK blh karang entri ni..tetiba lak idea lari..ntah ke mana..huhuhu..agak2 CK ni t'golong dlm 20 y t'awal ke??hahaha..

4.  Last sekali submit kan URL entry korang tu kat komen entry ni...
     "DONE"

5. Sapa tak paham syarat kat atas tu...jangan segan2 nak tanya eh...
    "FAHAM SGT2..hihihi"

jari manis:nk join??klik SINI
-SyaZiah2105-

YaNa Yassin 1st Giveaway

*
oleh krn t'lalu boring a.k.a bosan a.k.a xde nk wat pe2
so keje CK hr ni check in semua blog y CK folow 
dan
folow mane2 blg y CK lom folow..
*
*
blk kpd tajuk entri..
CK cuba2 nasib je ni
men la tau kut2 lucky CK ni ada kt blog YANA
hihihi..
pe2 pun,blognye so simple n t'susun elok aje..
pendek kata pjg xkata apa2 best la check in kt blog beliau..
maybe beliau pun orgnye simple kn..
hihihi..
*
bloggers y m'jadi mangsa CK
jari manis:nk join?? klik SINI
-SyaZiah2105-

09 April 2011

BBQ At Miss Chee House

akibat kebosanan y t'lampau smlm..
my sis ajak p umah Miss Chee..
*adik bos tmpat my sis keje*

 ni la Miss Chee..
tuan tanah umah..
dia buat BBQ sempena dia naik umah baru..
walaupun dia org cina tp 
mkanan y dia hidangkan semua org melayu y buat..

 ni la my sis..
bila dpt mkn,fuh!!!xkisah dh apa y jd kt sekeliling..
hahahaha..
ekceli CK pun sama gak..

 brg baik terus dr ladang..
ekceli selain dr udang ada gak sotong, ayam, hotdog, sate n nasi dagang lauk ayam kg..
tp CK xmkn pun nsi dagang..
CK kureng ckit nasi dagang kalo org lain buat selain Mek CK y buatkn..
hihihi..

 xnk komen pe2 la gmbr ats tu..
hahaha
CK saje je tu,padahal xtlg pun diorg bako..
CK m'yibuk je nk expose..
ambik syarat sbb p pat BBQ..

ini la 2 org y telah menolong CK bako apa y CK nk mkn..
mekasih ye abg n pakcik..
*sbnrnye c xtau apa nama 2org ni..CK knl pun coz CK selalu p pat keje my sis..*

jari manis:enjoy sgt2 BBQ tu walaupun xsemua org CK knl..maklum la semua tu budak2 keje my sis..CK pun bkn knl sgt..hahaha..

-SyaZiah2105-

08 April 2011

Jiwang DiTgh Malam Y Sepi

bila aku blh meminta, ku ingin tau semua apa y ada di isi hatinye..semakin aku mengenalnye, seakan aku xbisa lepas dari dirinye..Tuhan,aku pasrahkan diriku utk menerima semua jalan hidup ku ini..mengikut apa y Kau tunjukkan jln kpd ku..


Terima Kasih Tuhan..utk sedikit waktu y Kau beri utk ku..tak ada satu sesal pun utk semua jln hidup ku ini..walau kadang aku mengeluh dan berharap akan cinta y ku nanti..

jari manis:saat ini,CK benar2 rindukan 'lelaki' itu meskipun CK tau dia xrindu CK..


-SyaZiah2105-

Tuhan Berikan Aku Cinta



walau aku senyum bukan bearti
aku bahagia dalam hari
ada yang xada dihati ini dijiwa ini
hampa..
*
ku b'temu sang Adam di simpang hidup ku
mungkin akan ada cerita cinta
namun ada saje cubaan hidup
seakan aku hina
*
Tuhan berikanlah aku cinta
utk menemani dlm sepi
tngkap aku dlm terang Mu
biarkan la aku punya cinta
*
Tuhan berikanlah aku cinta
aku juga berhak bahagia
berikan restu dh halal Mu
Tuhan berikan aku cinta
*
jari manis:khas buat 'lelaki' itu..

-SyaZiah2105-

07 April 2011

AiReL ZaFRi 3rd BeSDaY GA

cute boy..
dr CK xbuat apa2 ni baik CK join je mne2 contest n GA y ada kt blog ni..
CK br aje follow this blog..
smbil2 duk check in blog by blog
rsa nk bg ucapan la pulak kt befday boy ni..
hihihi..
*
this 4 u befday boy..
*
AIREL ZAFRI
Selamat Hari Kenal Dunia..
kamu adalah anugerah t'indah buat fmly kamu..
akak y chantek juga kiut ni doakan agar kamu m'jadi ank y baik..
don't be noty2 okay..
hihihi..
salam peluk cium utk kamu..

p/s:nk join??KLIK SINI
-SyaZiah2105-

06 April 2011

Terkejut Beruk Di Buatnye..

MASYAALLAH..
*wajib tgk!!!!!*
*tlg la tgk*
dunia akhir zaman..
dulu CK pernah tgk video Miss Thailand y diwakili mak nyah..
tp sunguh xsangka sgt2 kt Mesia pun ada..
benda ni jd kt Pahang..
siap ada artis b'tudung buat show lg..
kalo korg tgk korg pasti knl..
CK masih t'kejut lg ni..*xputus2 b'istikhfar*
xnk komen byk2..
korg fikir2kn lah..
korg klik la kt link bawah tu
*

-SyaZiah2105-

First Reunion Ex-DPR Batch Julai'08

sorry ye CK t'paksa umum kn dlm blog CK sbb kt post status lam group kite t'had utk b'kata2..so CK pilih medium ni bg cdgan our first reunion..


dulu CK pernah cdgkn kite sewa chalet utk geng2 kite duduk b'bual n buat ckit2 xtvt utk memesrakan geng kite..tp CK rsa smua tu badjet besar la lgpun korg kn ramai y masih belajar n sal kewangan ni mmg t'had la kn..


so kt sini CK ada beberapa cdgan :-


JUMAAT

  • pagi ---> kite p mandi kt air terjun Jeram Linang/Jeram Pasu
  • ptg   ---> xyah buat apa2 coz korg mesti penat kn dh main air..hahaha
  • mlm  ---> kite p mkn steamboat buffet kt Food Village..(RM15.90 seorg)

SABTU

  • pagi  ---> cr brg2 nk buat BBQ
  • ptg    ---> acara bebas
  • mlm   --->kite p BBQ kt PCB

AHAD

  • pagi  ---> korg nk p shopping kn??korg tentukn kt mne korg nk shopping
  • ptg   --->setakt ni xde lg..maybe y mne duk jauh tu dh siap2 nk blk kut..

tempat menginap lak,CK blh offer kn tido umah CK atau Lia kut (msa CK wat entri ni,CK call Lia xdpt2..nti akn di konfom kn blk ye)..blh la save badjet ckit..

itu la cdgan CK utk setakt ni..ap2 hal,korg komen la apa y patut ek kt group kite nti..kalo korg rsa x ok,korg bgtau apa y perlu ditmbh lg..

-SyaZiah2105-

“GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN”

1. Buat entry simple yang bertajukGIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN
*
DONE!!!

2. Letak banner giveaway di atas di dalam entry. Jangan lupa link kan ke entry ini ye!!

http://darkbatman.com
 *
DONE!!!


3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )
*
DONE!!!

-sepatah dua kata dr CK-
hr ni CK nk join semua contest n giveaway sape2 aje..mne la tau kut2 ada rezeki CK..CK ni pun br aje b'kecimpun dlm arena blogger ni..masih byk y CK kena belajar t'utamanye bila nk buat entri utk contest n giveaway..ayat2 CK pun masih tunggang langgang tp bila bca entri dr bloggers lain,ck dh blh belajar cr nk buat ayat y t'baek..hihihi..pe2 pun,CK nk adiah tu leh x DARKBATMAN???hihihi..
sekian,mekasih sbb sudi baca..

-SyaZiah2105-
 

Yuyu Zulaikha:Ferrero Random GiveAway


nk citer pe ye..
ekceli CK br aje follow blog YUYU..
first time bukak..
uurmmm best n so simple blognye itu..
*
tgh2 m'geledah blog beliau
t'bca 1 contest ni..
dgn penuh smgt terus nk join..
korg nk join gak??
*
utk YUYU:
oleh krn CK ni first time nk join contest y YUYU buat,
(maklum la,CK ni br b'gelar Blogger..hihihi..)
so apa kata bg je adiah tu utk CK ye..
hahaha..
MEKASIH!!

-SyaZiah2105-