Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

10 April 2011

''SEGMEN ANDAI AKU SUPERHERO''

    "DONE"

2. Letak gambar kat atas ni dalam entry blog..pastu link kan kat entry ni...
    "DONE"

3. Buat entry pasal kuasa apa yang korang impikan dengan sebab2 dia sekali...panjang dia xde limit...

kuasa??uurmm CK nk kuasa cam fairy tail..bila nk apa2,tunjuk je ngn tongkat y ada star 5segi tu..hahaha..kalo nk duit,hala je tongkat tu kt daun,mesti jadi duit tp rsanye CK xnk simpan duit nti kena rompak..

CK kn fairy tail,nk pe2 hala je la tongkat tu..nk kete Ferrari ke,nk Porche ke..tp wat apa CK nk kete tu sbb ck kn blh p mne2 je..CK blh ada kt mana2 je..hahaha..

kalo sape2 y xde kuasa cam CK,blh la mtk ngn CK ye..

tu je kut y CK blh karang entri ni..tetiba lak idea lari..ntah ke mana..huhuhu..agak2 CK ni t'golong dlm 20 y t'awal ke??hahaha..

4.  Last sekali submit kan URL entry korang tu kat komen entry ni...
     "DONE"

5. Sapa tak paham syarat kat atas tu...jangan segan2 nak tanya eh...
    "FAHAM SGT2..hihihi"

jari manis:nk join??klik SINI
-SyaZiah2105-

2 comments:

mohd ridwan said...

jejalan tengok bakal superhero!!!

akri zary said...

baik...mmg antara terawal pun...haha...thanx join...