Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

21 April 2011

Sape Followers ke 100???

selamat pg semua..opsss!!Assalamualaikum..


dh dekat 6bln blog CK ni ada dlm dunia maya..tp CK br aje aktif dlm 2,3 bln ni..dulu create saje tp xtau nk guna cmner..hahaha..lgpun time tu CK xde bakat utk karang mengarang ayat y sempoi n menarik..lps bca blog2 lain,br la CK dpt idea cmner nk buat ayat2 y best tp rsanye skrg xbest lg kut..hahaha..

ekceli followers CK ni dtg dr segmen2 y CK join exspecialy dr segmen abg femes ni..dia la p'yumbang utama followers lain follow blog CK y xseberapa ni..hr tu blog CK pernah di 'review' oleh Expressi Dunia..br aje..tgh panas2 lg..klik aje kt link tu blh la tgk cmner dia komen sal blog CK ni..hihihi..

btw,entri kali ni CK tgh t'nanti2 sape la followers CK y ke 100 tu..skrg dh 96 followers..kalo la bloggers lain,dh beribu riban dh followers dgn usia blog y hampir 6bln tu..hahaha..biasa la,CK ni bknnye aktif sgt coz CK xde idea nk update entri..cuma CK selalu join contest,segmen n GA la..hihihi..

chantek x badge kt atas tu??ck akan adiahkan badge lam btk brooch/keychain/hp charm..t'pulang pd pilihan followers b'tuah tu..gift tu CK akan buat sndiri..hihihi..

so..kite tunggu!!!!!!

jari manis:y dh follow xleh unfollow semula ye semata2 nk jd follower b'tuah...hahaha..=)

-SyaZiah2105- 

4 comments:

Dekcik said...

wah siapa lah agk nye follow yg bertuah 2..

entry terbaru singgah lah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kerana-cinta-kau-murtad-eh.html

Cahaya Qaseh said...

@Dekcik::tu la..ck pun tgh b'debar2 tunggu sape y b'tuah tu..hihhihi..

ok,ck bca entri t'baru u..

b a m b a m ' s said...

aku nak jugak! skang jugak aku unfollow!hahahahahahha

Cahaya Qaseh said...

@bambam::mana aci weh..xadil utk org lain..hahaha..ala ko blh tmpah ngn aku kalo ko nk..haha..