Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

18 April 2011

Weekend With My Niece


assalamualaikum..

selamat pg u ollss..dh agak lama CK xupdate blog ni..entri ni sepatutnye dipost 2hr lps..CK bkn xnk update tp mood utk m'conteng tu xtau la ilang ke mana..ke laut agaknye bak kata Apek lam Maharaja Lawak..hahaha..korang rindu ngn entri t'baru dr CK ke??adoii perasan lak CK ni..blog pun ntah pe2 nk blogger lain rindu lak..hahaha..

weekend lps ank sedara CK y duk asrama blk..so lps semua keje setel hr kamis tu CK p la ambik dia kt asrama..2 minggu lps dia blk umah tok y belah ibu dia so last week turn tok belah abah dia lak pulak..and CK la y jd mangsa p ambik dia kt asrama..tp ni bkn m'runggut ok..kalo CK xde keje,CK p ambik..kalo CK letih CK suh dia naik bus je pastu CK p ambik dia kt KB la..

xde pe y menarik cuma hr Jumaat tu,kitorg blk kg coz mlm tu ada wat BBQ ckit2 kt kg..tu pun krn pasukan bola sepak kg CK dpt naib juara (no 2 la tu)..adiah dia duit RM300..diorg decided nk wat BBQ br la satu pulau blh merasa mkn walaupun y main hanya 6 org je..hahaha..mlm tu gak CK blk KB..smpai umah dkt kul12..xsempat nk tgk Maharaja Lawak..ala Astro pasti ada ulangan...cuma xbest la ckit..

hr sabtu lak,ank sedara ajak kuar p mkn pizza.."kakak,maksu xde duit la nk belanja mkn pizza"..hahaha..ekceli bkn guna duit CK pun..ibu dia ada kedai baju kt KB ni so p ambik duit kt kedai aje la..ok deal,kite p mkn pizza..mulanye ingt nk mkn pizza hut tp jauh lak..kalo y kt KB tu xbest coz topping dia buh ckit je..kalo kt PC mmg byk la lauk..so kitorg mkn je kt MFC..ni kedai mkanan segera y br bukak kt kb..

sblom p mkn pizza kitorg p jln2 kt depan istana..ada karnival kt situ..nk ckp byk pun xde guna gak..ekceli CK xde idea dh nk citer..hahaha..so meh lyn gmbr y sempat di snap oleh CK y xseberapa sgt la..maklum la CK ni bknnye potograper peposonal..hahaha..rosak ayat org..

JOM LAYAN..ZAZZZZ!!!!

with meriam batu..
apa kejadahnye aku buat cmtu..
tembak dia!!!
di Kelantan saje ada Bank Pitis..
pintu gerbang y m'jadi trademark Kelantan
ini jugak..
minah bunga..dpn karnival..
tmpat ni la kitorg mkn pizza..
topping BBQ

k'laparan t'lampau..
no komen..
jari manis:cmner??dh puas lyn gmbr2 CK n ank sedara CK??xcukup?(ayat perasan lg)..gmbr lain xlawa la..blur aje..hihihi..hope korg enjoy la bca entri CK y xseberapa ni..ok..daaaaaaaaaaaaa!!!!!!

-SyaZiah2105-

4 comments:

Qamarul said...

aiii,, pizza besar tu mkn 2 org jeker.. hahaha.. habes x?

Aqilah Kamarudin said...

nice :) follow u :)

Cahaya Qaseh said...

@Qamarul:mne ada besar..regular je..dia potong 4..mkn 2org ok la..ngam2..hihihi..

Cahaya Qaseh said...

@Aqila:tQ..i will follow u back..