Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

24 March 2011

Contest I ♥ My Friend

nk join??jom2..anda dialu2 kan..klik je --->Cerita Hati MTT

first time ni CK join contest..lgpun CK br aje b'jinak2 dlm arena ke'blog'kan ni..hihi..
*
*
*
*
CK mempertaruhkn gmbr ni..
*
u are the best friend in this world..
seperti y korg npk..
kt sblh kiri tu la kwn CK..nama dia LEYA..
dia selalu ada ngn CK..hidup dia,hidup CK gak..
ekceli kami ni dh mcm twinz..cuma lain mak ayah je..
BUKTI??
uurmmmmm....antaranye..
kalo berat bdn dia naik,berat CK pun naik gak..
smpaikan mama n babah pun perasan 'ketembaman' kitorg..hahaha
tp skrg kami sama2 sdg b'usaha kurangkn berat badan dan npknye ia b'jaya..
satu lg,kalo korg perasan,bentuk mata kami sama okay..peace!!!
*
*
gmbr kt ats tu diambik msa CK p kolumpur akhir thn lps..
hr fisrt kt KL with her..kitorg p minum kt Starbucks Coffee
saje je p jln2..
CK suke gmbr ni coz npk cam cool je kn..hihihi..
cmner xcool,dh minum air sejuk,ofkos la cool..hahahaha..
*
*
ok,now CK tag beberapa kwn y CK selalu blogwalking..
*
*
*

-SyaZiah2105-