Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

08 July 2013

Persediaan Awal Dengan Bedak Sejuk TANAKA

Assalamualikum...

tajuk entri xleh blah..hahaha..itu kata Mr.S bila ck nk update satuts fesbuk smlm..hehehe..skrg bedak sejuk TANAKA menjadi sebutan skrg..smpaikn ck pun t'rsa nk mencuba..dulu ck selalu jugak guna bedak sejuk beras y org tua2 selalu pakai sbb bg ck bedak sejuk ni elok kalo kite nk pkai..tp xmjadi amalan utk ck..

so bila timbulnye bedak sejuk TANAKA ni ati rsa m'buak2 nk cuba pkai..hari rabu mlm kuar ngn mami n ank sedara p uptown area Kota Bharu..mami ck y nk beli benda so temankan je la..round2 la kt uptown npk ada org jual bedak sejuk TANAKA ni..so pe lg beli la sbb nk cuba..sbnrnye ck pun dh usyar2 lam fesbuk nk beli on9 tp xsempat nk wt payment lg..alang2 dh ada jual kt uptown 2 terus la ck beli..

*gambar carian Mr.G
 *ada 4 jenis bauan..
gambar carian Mr.G
*ni la rupa bedak sejuk TANAKA..*
y ni bauan Limau Nipis..
ini la y ck guna..

ptg smlm msa duk best tgk tv ank sedara tegur..

"maksu pkai bedak sejuk tu ke??"

"iye la..knp??"jwb n tanya dia semula

"npk dh licin sikit kulit muka maksu"

lam ati betul ke ank sedara ak ni..br je dua mlm ck pkai bedak tu xkn dh npk kesan cpt cm gitu..kalo ya alhamdulillah la sbb kulit muka ck ni byk kesan2 jerawat n liang2 bulu roma besar..xtau nk cuba produk pe dh nk ilangkn parut2 jerawat ni..

harap2 bedak sejuk ni mampu mengatasi masalah y ck alami sekarang..by the way..sabun susu beras pun oke utk kulit tp ck lbh suka guna utk body..t'nyata mmg ada perubahan bila mgunakan sabun itu..

nti ck akan cuba upload gmbr kesan p'gunaan bedak sejuk TANAKA ni..tunggu sbb ck nk tgk sndiri perubahannye..npknye cm blk ni nk kena tilik muka puas2 la..btl ke x mmg ada perubahan atau anak sedara ck hanya nk bodek je..hahaha..

~SyaZiah2105~
09:48pm

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)