Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

14 December 2011

Pulau Perhentian|Sekitar Kursus

Assalamualaikum & Selamat ptg..

rsanye dh 3,4 hr gak la ck xupdate blog t'cayunk ni..
agak ke'bizi'an skit..
ditmbah lak, selsema dan batuk dtg m'jenguk..
minggu ni pun dh ambik MC..
doktor pun kasi sethn sehr je MC..
kihkihkih..

oke, entri ni smbungan msa ck kursus hr tu..
hr kedua..
y mne xtau klik je SINI..

jom lyan gmbr2 y smpat di snap..
(tp xbyk cam lam fesbuk la..)

kena pakai ni spjg kursus..
ada lg kat umah ck..
smpan la..wat kenangan..
xcam sorg peserta tu,abis kursus je terus buang kat laut..
hahaha..

nk p pat kursus, kna naik bot lagik..
mati2 ck ingtkn kursus kat pulau y sma..
xtau lak smpai kena naik bot..
pe2 pun mmg best ar..

posing ngn banner dulu..
sbgai bukti..
hahahaha..

pe2 pun, register dulu..
sah kan kehadiran korang ye..
nti xdpt sijil..
huahahaha..

keadaan dewan sblom b'mulanye kursus..


ni ck ngn Katrina a.k.a KAT..
pe2 je kursus under MBHA, pasti ck akn tnya dia..
samada di p ke x..
kalo dia xp, ck xde kwn..
kalo ada dia,best ckit..
hehehe..
kalo korang perasan, pose gmbr ni cam iklan ubat gigi & jam gamaknye...

y ni ck punya idea..
pyo je..
kahkahkah..(gelakkan diri sndiri..)

npk x p'bezaannye??
walaupun ck ni mmg dr grade y gelap
tp still npk gak berbedanye kulit tgn & muka..
tu semua gara2 p sorkeling shr sblom..
time tu agak panas gak la cuacanye..
kulit muka dh cam udang kna bakar gamaknye..hahahaha..
nasib baik pas blk tu kulit xm'gelupas cam y org selalu ckp..
maklum la, ck ni mmg asal dr kaler kulit y gelap..
(sbb lahir time mlm,pastu bulan xde, tmbah lak, time nk ujan..hahahaha..)

apa y korang tgk??
nape ck x??
pjg leher en Jimmy cam zirapah dh..
KAT lak xtau pe y dia npk..
b'minat je..

oke ni time tea break..

lunch time!!!!!
mkn kat jeti smbil2 hirup udara tghr di pulau..
best sgt2..

ck sorg je y b'sila kat lantai..
hahaha..

dh abis kursus..sib baik penceramah tu nk blk awl..
so kursus pun abis awl la..
kalo ikutkn kul6 br abis kursus..
mekasih la Mr Anthony sbb mcm paham2 je jiwa kami ni
y nk p snorkeling lg ptg tu..

with Batrisha..
ank Mr. Mike..
si cilik ni pun masuk kursus tau..
tp cam chipsmore ar..
jap ada jap xde..

jeling menjeling..

sempat gak masuk ke kedai y jual cenderahati..
nk beli tp hrganye sgt2 la mhl..
so tgk aje la..
ni pun ambik syarat je pose ngn topi pantai..

sempat gak snap msa rehat..

kursus tingkat 2..
so kna panjat la tangga2 kat situ..

tadaaaaaaaaa..
ni la tmpat y ck kursus..
biasa2 je..
bkn hotel oke..

saje je ck kasi bsr ini gmbr..
maklum la rmai sgt..
kasi bsr br la npk semua....xpayah korang nk kna zoom..
mne la tau kut2 ada y korang knl..
ni semua wakil2 dr semua hotel budjet sekitar kelantan..

dh abis kursus pe lg, jom blk naik bot..
msa nk mai kursus, ck & semua y ada lam bot tu 
naik second bot..
tp bila blk, kiotg y ambik first bot..
hahahaha..

korang npk x ikan y kat sblh bot tu??
jinak kn??
mmg jinak sgt2..
kalo korg ada niat nk p sna,jgn lupa kasi ikan2 tu mkn..
pasti ikan2 tu akn ingt korang..
hehehe..

p/s::korang perasan x ck xde citer kursus tu sal pe???hahahaha..ekcited sgt nk citer sal pulau tu..nti ck update k...daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

-Syaziah2105-
4.25pm

1 comment:

V said...

KAT MANA NAK MENONTON TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv, ,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis , Box Office Movie YA OK KINI ANDA TAK PERLU RISAU ANDA BOLEH MENONTON SEMUA CHANNEL TERSEBUT FREE DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html
jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,