Jom sAMa2

Mekasih Jalan2 Kat Sini

04 July 2011

1st GIVEAWAY mohdkhairi.com


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
(1) Follow blog ini untuk mengetahui segala update mengenai giveaway ini.
DONE!!!
(2) Klik butang 'like' fanpage HAIRIEcerulean di sini : HAIRIEcerulean
DONE!!!
(1) Buat tajuk entri: "1st GIVEAWAY mohdkhairi.com" 
DONE!!!
(2) Letakkan banner giveaway di atas dan linkkan ke entri ini.
DONE & DONE!!!
(3) Suka hati korang nak tulis apa ataupun tak nak tulis, aku tak kisah.
COPY SYARAT2..hihihi..
(4) Dah siap, tinggalkan URL entri anda dalam ruang komen entri ini
bila siap,dgn pantasnye ck link kn kt blog awk ye..

TARIKH TUTUP: Ahad, 17 Julai 2011 jam 11.00malam
** tarikh tutup mungkin akan berubah bergantung kepada jumlah penyertaan dan juga maklum balas daripada pembaca.


PEMENANG:
23 pemenang akan dipilih menggunakan cabutan bertuah yang akan dilakukan oleh pihak penganjur sendiri. Segala perkembangan akan diberitahu kelak.

HADIAH PENGHARGAAN:
byk sgt2 adiah y dia sediakan..pe lg,jom join..